LIV Duna Medical Center
1669 értékelés

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 5.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Dér János en

LIV Duna Medical Center
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 5.
1669 értékelés
img

Dr. Dér János en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Bemutatkozás

UROLÓGUS - CSAK OPERÁLÓ ORVOS

KIEMELT SZAKTERÜLET
Vesekövek műtéti eltávolítása, vesekövesség megelőzése, húgyhólyagtumor és prosztata húgycsövön keresztüli eltávolítása, laparoscopos műtétek

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Pályámat a Szent János Kórház Urológia Osztályán kezdtem, majd 2014. óta az ország egyik legelismertebb urológiai osztályán, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgozom. Urológia szakvizsgát 2018-ban szereztem. Tagja vagyok az Európai Urológiai Társaságnak (EAU) és a Magyar Urológiai Társaságnak (MUT). Több budapesti magánrendelőben jelenleg is dolgozom.

Mikor hallgató koromban megismerkedtem az urológiával, magával ragadott a szakma sokszínűsége, hiszen a páciens panaszai mögött megbúvó kóroki tényezőket az egyik legszélesebb eszköztárral tudjuk megszűntetni. Egyszerre találkozhatunk a klasszikus nyílt műtétek mellett a laparoscopos, robot asszisztált, a mikrosebészeti- és egészen más szemléletmódú felső és alsó húgyutak endoscopos műtéteinek sokaságával, melyek mellett a testen kívüli lökéshullám terápia (ESWL) is említést érdemel.

Azok közé a szerencsés emberek közé tartozom, akik munkájuk során a legkülönfélébb kórképekkel találkozhat, azonban ezek mellett mégis a veseköves betegek felé irányul a figyelmem.

Fontosnak tartom a teljeskörű betegtájékoztatást és azt, hogy pácienseimet a legfrissebb szakmai ajánlások szerint lássam el. Célom, olyan bizalmi kör kialakítása pácienseimmel, ahol őszintén megnyílhatnak, ezáltal személyre szabott kezelést tudjak nyújtani számukra.

Szakterületem:

  • vesekő sebészet,
  • vesekő megelőzés,
  • húgyhólyagtumor és prosztata húgycsövön keresztüli eltávolítása,
  • laparoscopos műtétek

Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm feleségemmel és két kislányommal.

Tagságai

  • Magyar Urológus Társaság
  • Európai Urológus Társaság