Integrity Magánklinika - Zalaegerszeg
111 értékelés

8900 Zalaegerszeg, Zárda utca 11.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Hohl Györgyi

Integrity Magánklinika - Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Zárda utca 11.
111 értékelés
img

Dr. Hohl Györgyi

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Bőrgyógyászat

Szakorvosi vizsgálat 18 000 Ft
Kontroll 20 000 Ft

Bemutatkozás

Mik a leggyakoribb betegségek, amiket a bőgyógyász kezel?

Anyajegy:

  • Az anyajegy a bőr jóindulatú elváltozásai közé tartozik, mely lehet veleszületett, vagy későbbiekben kialakult.
  • Daganat megelőző állapotok: Ha az anyajegyben bármilyen alaki, színbeni, formai elváltozást észlel, forduljon bőrgyógyászhoz, hohgy minél előbb a szakorvos dermatoscop segítségével megvizsgálhassa és sebészeti úton eltávolításra kerüljön.
  • Nagyon fontos az otthoni rendszeres anyajegyszűrés, ami avval kezdődik, hogy  havi rendszerességgel tükör előtt a test minden részén előforduló anyajegyet átnézzük. Tünet, elváltozás nélkül is javasolt évente szakorvosi anyajegyszűrés, a korai daganatmegelőzés céljából.

Rosacea:

  • A Rosacea gyulladással, értágulattal, bőrpírral járó elváltozás, mely leginkább az arc középső részén jelentkezik. Előre haladt állapotban kiütésekkel is társulhat. Megfelelő kezeléssel a folyamat lassítható és javulás is elérhető.

Akne:

  • Akne vagy pattanásos bőr kialakulása főleg serdülőkorban fordul elő a fokozott faggyútermelés miatt. Az elzáródott tüszőkben bakteriális fertőzés alakulhat ki. Piros duzzadt foltokkal, gennyedzéssel járhat. A tünetek súlyosságától függően a helyi vagy gyógyszeres kezelés segít.