Istenhegyi Géndiagnosztika Magánorvosi Rendelő
42 értékelés

1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Kopa Zsolt

Istenhegyi Géndiagnosztika Magánorvosi Rendelő
1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
42 értékelés
img

Dr. Kopa Zsolt

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Urológia

Urológia szakorvosi vizsgálat 29 500 Ft
Kontroll 23 500 Ft
Andrológiai szakorvosi vizsgálat 37 500 Ft

Bemutatkozás

Andrológiai vezető szakorvos, andrológus, urológus

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban újonnan létrejött szakrendelésen az andrológia összes ágával foglalkozunk. Ebbe egyaránt beletartoznak a férfi nemzőképességi zavarok, a szexuális- és a hormonális problémák.

Kizárólag olyan vizsgálatokat végzünk el, amelyek szakmailag valóban indokoltak, és minden ilyen vizsgálat a legfrissebb szakmai ajánlások alapján kerül elvégzésre és értékelésre.

Csapatunkban mindenki jelentős andrológiai sebészi rutinnal bír, sőt olyan orvosunk is van, aki napi rendszerességgel végez, ill. vesz részt a legkorszerűbb, és sok esetben legjobb eredményességű andrológiai mikrosebészeti eljárásokban. Ezekkel az operációs mikroszkóppal végzett sebészi módszerekkel többféle rendellenességet is sikeresen tudunk kezelni, például ondóúti elzáródásokat, sebészi spermiumnyerést súlyos hereműködési zavar esetén, vagy épp a herevisszér-tágulatokat.

Minden esetben arra törekszünk, hogy a fogamzás lehetőleg spontán módon jöjjön létre, de ha ez nem lehetséges, a legmegfelelőbben készítsük elő a férfiakat a mesterséges megtermekényítési eljárásokhoz.