Budakeszi Medical Orvosközpont
8 értékelés

2092 Budakeszi, Fő utca 247.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Sparta Romana Patrizia en

Budakeszi Medical Orvosközpont
2092 Budakeszi, Fő utca 247.
8 értékelés
img

Dr. Sparta Romana Patrizia en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Pszichológia

Konzultáció 22 000 Ft
Távkonzultáció 22 000 Ft

Bemutatkozás

"Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amivel úgy érzi, hogy egyedül nem tud vagy nem akar megbirkózni, vagy újra és újra ugyanabba a problémába ütközik. Bátrán telefonálj! "

Pszichológiai tanácsadás, relaxációs és stressz kezelés, szín, hang és illat terápiával.
Williams életkészségek módszer ,stressz kezelő önismereti és kommunikációs csoportos foglalkozások. Egyéni és párkapcsolati tanácsadás, konzultáció.

Olaszországban a Padovai Tudomány Egyetem pszichológiai karán szereztem klinikai pszichológus diplomámat és szakképzéseimet. Olasz és angol nyelven is tartok konzultációkat pácienseim részére.
Szakmai tapasztalataim között szerepelnek olyan területek mint: "meddőség lelki okainak feltárása és megoldása", többszöri vetélés esetén pszichológia tanácsadás, saját módszereim alkalmazásával, kiváló eredményekkel.

"Expat" beilleszkedési problémák avagy külföldiek számára a beilleszkedési problémák, pl. a házasság vagy munka területén, párkapcsolati problémák, felmerülő krónikus fájdalmak esetén. Önismereti tréning, a készségeink fejlesztése, pszichoszomatikus problémák kezelése.

Mert forduljunk pszichológushoz?

Előfordul, hogy nem tudunk mindig egyedül boldogulni, lehet hogy nagyon sok az elvárás, a munkában, a családban, sőt önmagunkkal szemben is.
A krízisek áthidalásában a szakszerű és objektív támogatás gyakran sokat segíthet.

Terápiás módszerek:

  • Különböző hatékony terápiás technikákkal dolgozom, relaxációs gyakorlatokkal, pl " vizualizaciós" módszert alkalmazok és tanítok.
  • Egyéni terápiát , párterápiát, illetve csoportos terápiát is vezetek.