Emineo Magánkórház
530 értékelés

1016 Budapest, Hegyalja út 7.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Bálint Anita en

Emineo Magánkórház
1016 Budapest, Hegyalja út 7.
530 értékelés
img

Dr. Bálint Anita en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Reumatológia

Szakorvosi vizsgálat 39 000 Ft
Kontroll 31 000 Ft

Időpontok

Reumatológia
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 9.

Bemutatkozás

2003-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. A diploma megszerzését követően a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Sebészeti Intézet, Sebészeti Műtéttani Tanszékén kezdtem el PhD tanulmányaimat, lépsebészet témakörben, a Furka-féle lépkötény módszert alkalmazva.  2006-ban kezdtem meg rezidens orvosi tevékenységemet a Debreceni Egyetem Belgyógyászati Intézet,  III. Sz. Belgyógyászati Klinikán reumatológus rezidensként, majd a Szegedi Tudományegyetem képzése alatt folytattam szakvizsga fekészülésemet a Kecskeméti Megyei Kórház és Egyetemi Okatatókórház Reumatológia Osztályán és a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Reumatológia Osztályán. 2012-ben szakvizsgáztam Reumatológiából, és ezt követően több szakrendelőben és magánrendelőben végeztem szakorvosi tevékenységet.

2022-ben kezdtem meg jogi tanulmányaimat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 2023-ban felvételt nyertem a Miskolci Egyetem Deák Ferenc Doktori Iskola hallgatói közé.

Reumatológiai tevékenységem során mind a kopásos, úgynevezett degeneratív mozgásszervi és a gyulladásos reumatológiai betegek kezelését, nyomonkövetését végzem. Amennyiben a diagnosztizált állapot nem igényel műtéti beavatkozást, úgy a beteg kezelése konzervatív módon végezhető.