Berki Judit Tatabánya
1 értékelés

2800 Tatabánya, Paletta lakópark 2. fszt. 3.
Teljes méret
doctor's picture

Berki Judit

Berki Judit Tatabánya
2800 Tatabánya, Paletta lakópark 2. fszt. 3.
1 értékelés
img

Berki Judit

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Pszichológia

Konzultáció 14 000 Ft

Bemutatkozás

Hiszem, hogy hasznosabb horgászni megtanítani valakit, mint halat adni neki.

 

Berki Judit vagyok, végzettségemet tekintve okleveles tanácsadó szakpszichológus. További képzettségeim: mediátor (konfliktuskezelési módszer) és Reiki mester. Nézőpontom és képzéseim választásánál is törekszem a holisztikus, egészleges emberkép megragadására. Tanácsadói munkámban többek között felhasználom eddigi tapasztalataimat és a rendszeresen végzett meditáció jótékony hatásait.

Képzéseim:

  •  
    • EuroPsy diploma (2014. október)
    • ELTE PPK Tanácsadó szakpszichológus képzés, krízis szakirány (2012-2014, 2 éves képzés)
  •  
    • Hang és Fény meditáció, képzés és szolgálat (2008 februártól folyamatosan)
    • a Londonból hazánkba importált Esszencia Szemináriumokon való asszisztensi részvétel, szervezés (2006-tól kezdődően 2013 végéig)
    • Csodák Útja (Course in Miracles) egyéni tanfolyam – 1 éves képzés, amely célja, hogy elmozdítsa a szeretetünk áramlását blokkolló akadályokat
    • pszichodráma önismereti csoport (250 órás)
    • EFT (Érzelmi Feloldozás Technika) alapkurzusa (2007 ősze)
    • Essence Leadership seminar (Életvezetési szeminárium) Szófiában (2007 nyara, 2,5 hónap)
    • Társas kapcsolatok kurzus (2005)
    • ELTE PPK pszichológus diploma (2005) – 5 éves képzés
    • Reiki I., II. és mester tanfolyam és beavatás
    • mediátor /közvetítő képzés (150 óra) – ennek építőelemei: erőszakmentes kommunikáció, a saját szükségletek közlésének fontossága

Eddigi munkáim során nagyon sokrétű és változatos feladatokat láthattam el – többek között a tatai nevelési tanácsadóban, a Napraforgó alapítványnál, az Esszencia Szemináriumok körül. Az életvezetési tanácsadás során az anorexiától, szülőkkel/tanárokkal való konfliktusoktól kezdve a pályaválasztási kérdéseken át a felnőtté válásig, illetve a párkapcsolati problémákig, halál, gyász és elmúlás kérdéskörig és spirituális fejlődésig mindenféle területtel kapcsolatba kerültem. Krízishelyzetben a megértő, szerető figyelemből indított támogatást, és a többféle nézőpont megmutatását tartom hasznosnak.

Törekszem arra, hogy írásban is megosszam felismeréseimet, ezáltal támogatva az öngyógyítást sokak számára. Ezek a művek támogatják Önt a tünetek háttér-okainak felderítésében: mivel csak azok megoldásával érhet el tartós, valós változást. Eddig elkészült kézikönyveimet erre a linkre kattintva nézheti meg.

Szakmai hitvallásom

Megközelítésmódom pszichodinamikus alapokon nyugszik, azaz a belső, rejtett mozgatórugók feltárását tartom elsődlegesnek egy-egy problémán való gondolkodás esetén. Hozzáállásomban a Rogers-i megközelítést alkalmazom: úgy vélem, hogy minden embernek saját útja van, amelyet ő maga kell, hogy felismerjen, és úgy döntsön, jár rajta. Nem tudom a válaszokat a kérdéseire, ám támogatni tudom abban, hogy megtalálja!

A velem való munkához a saját életünkért való felelősség felvállalása szükséges, amely őszinteséget kíván. Nem ítélkezem, nem vonok le hosszú távú következtetéseket, és harmadik személynek nem adok ki információt.  Törekszem arra, hogy hitelesen legyek jelen a kapcsolatban, hallgatok intuíciómra és bővítem szaktudásom. Angolul folyékonyan, társalgási szinten beszélek. (A Magyar Pszichológiai Társaság tagja vagyok.)

Sok szeretettel várom jelentkezését!