BMC Budai Magánorvosi Centrum - Savoya Park
121 értékelés

1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi János utca 19.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Kovács Gábor Hunor

BMC Budai Magánorvosi Centrum - Savoya Park
1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi János utca 19.
121 értékelés
img

Dr. Kovács Gábor Hunor

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Gyermek kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 36 000 Ft
Kontroll 21 000 Ft

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 26 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 36 000 Ft
Kontroll 21 000 Ft

Időpontok

Gyermek kardiológia
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 8.

Bemutatkozás

Kardiológus

  • 2009-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
  • 2015-ben Csecsemő- és gyermekgyógyász szakképesítést szereztem a széles körű tapasztalat és tudásanyag elsajátítását lehetővé tevő miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központ munkatársaként. Ezt követően a Központ Perinatalis Intenzív Centrumában folytattam munkámat.
  • 2017-től dolgozom a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben, ahol 2019-ben megszereztem csecsemő- és gyermekkardiológus szakképesítésem kiválóan megfelelt minősítéssel. Napi szinten a gyermekkardiológiai intenzív terápiában és az Intézet járóbeteg szakellátásában veszek részt, emellett munka- és érdeklődési területem továbbá a diagnosztikus és terápiás szívkatéteres beavatkozások, kardiológiai ultrahang diagnosztika, magzati echocardiographia és neonatológia.
  • 2019-től a MHEK Perinatalis Intenzív Centrumának munkatársaként is részt veszek koraszülöttek és újszülöttek kardiológiai ellátásban.
  • 2022 tavaszától pedig a Budai Magánorvosi Centrum Savoya Parki rendelőjében is várom a kis pácienseket gyermekkardiológiai szakrendelésemen.
  • Tudományos Társasági Tagságok: Magyar Kardiológusok Társasága, MKT Gyermekkardiológiai Munkacsoport, Magyar Gyermekorvosok Társasága, Magyar Perinatológiai Társaság, Association for European Paediatric and Congenital Cardiology.