BMC Budai Magánorvosi Centrum - Savoya Park
121 értékelés

1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi János utca 19.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Bártfai Ildikó

BMC Budai Magánorvosi Centrum - Savoya Park
1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi János utca 19.
121 értékelés
img

Dr. Bártfai Ildikó

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 26 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 36 000 Ft
Kontroll 21 000 Ft

Időpontok

Kardiológia
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: június 5.

Bemutatkozás

Az egyetem elvégzése után rövid szemészeti gyakorlatot követően a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II.sz. Belkinikán egyetemi gyakornokként kezdtem dolgozni.

A klinika a belgyógyászat szinte minden területét felölelő osztályait kiváló, nemzetközileg is elismert vezetők irányították. Így a szakvizsga megszerzéséig lehetőségem nyílt a különböző profilú osztályokon bekapcsolódni a gyógyító, oktató és kutató munkába is.

A belgyógyász szakvizsga megszerzését követően osztályvezetői kinevezést kaptam. Érdeklődésem a kardiológia felé fordult, ezért a kardiológiai profilú részlegen, valamint a coronaria őrzőben folytattam a gyógyítást. Bekapcsolódtam a klinika hypertonia munkacsoportjába. Kardiológiából szakvizsgáztam.

1990- 92 között részben a Bostoni Harvard Egyetem Kardiológiáján Braunwald Professzor irányításával, mint tudományos ösztöndíjas tevékenykedtem. Ezt követően Braunwald Professzor Úr ajánlásával Los-Angelesben a USC-n (University of Southern California) folytattam kutatómunkát, melynek témája a centralis obesitas, inzulin rezisztencia, hypertonia összefüggéseinek vizsgálata volt. Eredményeimről kongresszusokon és több publikációban számoltam be részben az USA-ban, később itthon is.

1996-tól a IX. ker. Mester utcai Szakrendelő Kardiológián folytattam a munkát. Emellett a Visegrádi Kórház Kardiológiai profilú részlegének vezetésére hívtak meg. Itt az orvosigazgatói funkciót is elláttam. Profilváltozás miatt a kórházi tevékenységet befejeztem.

A szakrendelői munkám mellett az EGIS Gyógyszergyár külső, kardiológiai szakértője lettem, amit a múlt év végéig láttam el.

2003-tól az Istenhegyi Magánklinikán és a Viola Kardiológia Magánklinikán belgyógyász és kardiológus főorvosként dolgoztam.

2022. decemberétől a Budai Magánorvosi Centrum Savoya parki részlegén kezdtem el dolgozni kardiológusként.

Alapító és kurátor tagja vagyok a Harc a Női Szívekért Alapítványnak, melynek keretében részben családorvosi továbbképzéseket és laikus felvilágosító tevékenységet végzek.