BMC Budai Magánorvosi Centrum - Savoya Park
149 értékelés

1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi János utca 19.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Basirikia Gita

BMC Budai Magánorvosi Centrum - Savoya Park
1117 Budapest, Savoya Park, Hunyadi János utca 19.
149 értékelés
img

Dr. Basirikia Gita

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 29 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 40 000 Ft
Kontroll 24 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang + terheléses EKG 64 000 Ft

Időpontok

Kardiológia
2 időpont hét napon belül
Ma okt. 22.
Szerda okt. 23.
Csütörtök okt. 24.
Péntek okt. 25.
Szombat okt. 26.
Vasárnap okt. 27.
Hétfő okt. 28.

Bemutatkozás

Felsőfokú tanulmányaimat sejt és molekuláris biológia, mikrobiológia, bakteriológia (microbiology – bacterology) területen BSc majd MSC diploma szerzéssel kezdtem. Ezt követően Szegeden 6 év alatt általános orvosi diplomát szereztem 2010-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (SZOTE), majd 2017-ig a SOTE kardiológusa voltam ahol kardiológiai szakvizsgát tettem. Továbbképezve magam Echokardiográfia (TTE) lincencemet 2019-ben szereztem meg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán.

Elhivatottan és pozítív szemlélettel dolgozom azon, hogy pácienseim egészségesebb és teljesebb életet élhessenek.

Az orvos-páciens kapcsolat nagyon fontos számomra, hiszen a jó diagnózisnak és a megfelelő kezelésnek ez az egyik alappillére. Empatikus vagyok és figyelmesen hallgatom a pácienseim panaszait és tapasztalásait magukkal szemben, hogy jobban megértsem a problémáikat.

Magyarul és angolul is kiválóan beszélek, így tanulmányaimat is sokkal bővebb rétegekben tudtam elmélyíteni. Pácineseimmel nem lesz akadály a megfelelő kommunikációs csatorna megtalálása.

A kardiológián belül viszont a panaszok meghallgatása mellett rendkívül fontos a technológiai képzettség is. Nagy tapasztalatom van a szívultrahangban.

A szívultrahang a szívbetegségek korai felismerését és kezelését teszi lehetővé, ami a betegek egészségi állapotának javulásának az esélyeit növeli.

Bizalommal várom kedves meglévő és új pácienseimet a Budai Magánorvosi Centrumban lévő kardiológiai magánrendelésemen megelőzés vagy már kialakult probléma esetén is.