Tagore Medical Center
18 értékelés

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3. alagsor 2.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Nagy Gyöngyi en

Tagore Medical Center
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3. alagsor 2.
18 értékelés
img

Dr. Nagy Gyöngyi en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Gyermek ultrahang

Szakorvosi vizsgálat 23 000 Ft

Ultrahang (UH)

Carotis és vertebralis(nyaki erek)Color Doppler UH 25 900 Ft
Emlő és hónalji ultrahang 25 900 Ft
Hasi és kismedencei ultrahang 23 900 Ft
Here ultrahang 23 000 Ft

Időpontok

Gyermek ultrahang
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 2.

Bemutatkozás

1982-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen általános orvosként. 1987-ben radiológus szakvizsgát tettem. Radiológusként 37 év tapasztalatot szereztem röntgen ultrahang, mammografia, CT és MR vizsgálatok végzésével, leletezésével és irányításával.

A perifériás erek interventiós katéterezését , az erek tágítását , oncologiai betegek katéteres terápiáját a DSA Laborban 35 éven át végeztem kezdetben részlegvezetőként, majd osztályvezetői munkám mellett.

1992-2017 a Zalaegerszegi Szent Rafael Kórház Radiológiai és Izotópdiagnosztika Osztály osztályvezetője voltam több, mint 25 éven keresztül, mely során mindennapi vezetői, orvosi feladatok mellett a folyamatos eszköz és technikai fejlesztési és korszerűsítési beruházásokat is irányítottam, mellette Zala megye szakfelügyelő főorvosi feladatkörét láttam el a képalkotó diagnosztika területén.

Számos publikáció és előadás tartás mellett a Hévízen rendszeresen megtartott Lélek Imre Radiológiai Konferencia és Továbbképzés országos rendezvényének a Magyar Radiológus Társasága nevében főszervezője voltam. Az orvosok és asszisztensek oktatását mindig szívügyemnek tekintettem, zalaegerszegi helyi oktatások mellett a Kaposvári Főiskola  Képalkotó Diagnosztikai  Tanszéken röntgen asszisztenseket oktattam 1997-től.

Jelenleg is tagja vagyok a helyi oktatói orvoscsoportnak.

Számos társasági, vezetői tagságaim közül a jelentősebbek: Magyar Radiológus Társaság vezetőségi tagja 1996 óta, főtitkárság 8 éven keresztül, MACIRT (Magyar Cardiovascularis és Interventios Társaság) alapítótagja és hosszú időn keresztül vezetőségi tagja voltam, Magyar Onkológiai Társaság tagja, Magyar Nőorvos Társaság tagja.

A teleradiológia magyarországi bevezetésének egyik kezdeményezőjeként Zalaegerszegen megindulhatott a Radiológia Osztályon elsőként a széleskörűen szervezett teleradiologiai leletezés, melynek helyi irányításával és szakmai vezetésével bíztak meg és több, mint 10 évig töltöttem be ezirányú feladatokat.

Szűkebb körű tudományos és publicatiós tevékenységem a „kismedencei nőgyógyászati betegségek képalkotó diagnosztikájához” fűződik, többek között a nőgyógyászati jó és rosszindulatú daganatos betegségek mellett az endometriosis MR diagnosztikájával foglalkozom jelenleg is behatóbban.