Tagore Medical Center
18 értékelés

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3. alagsor 2.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Harsányi Krisztián en

Tagore Medical Center
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3. alagsor 2.
18 értékelés
img

Dr. Harsányi Krisztián en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 24 900 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 43 900 Ft
Kontroll 20 900 Ft

Sportorvos

Szakorvosi vizsgálat 12 000 Ft

Bemutatkozás

2007-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a Pécsi Tudományegyetem Szívgyógyászati Klinikáján kezdtem meg a kardiológiai rezidensi képzést. A szakképzésemet 2009-től a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Kardiológiai Osztályán, majd 2011-től a balatonfüredi Állami Szívkórházban folytattam. 

Rezidens éveim alatt kezdetben pacemaker terápiával foglalkoztam, későbbiekben az intervenciós kardiológiával is megismerkedhettem, amit hosszabb távon is meghatározta a munkámat, 2013-as kardiológiai szakvizsgámra már önállóan végeztem intervenciós kardiológiai beavatkozásokat, illetve részt veszek az akut szívinfarktus szívkatéteres ellátásában is. 

A kardiológia számos mást területén szereztem tapasztalatokat az általános kardiológiai ambulancián, kardiológiai sürgősségi ellátásban, pacemaker ambulancián, ezzel párhuzamosan az Országos Mentőszolgálat keretein belül az általános sürgősségi ellátásban. 2013-ban felnőtt transztoracalis echocardiografiás licenszvizsgát tettem. 2015-től beléptem a sportorvosi szakképzésbe, az Országos Sportegészségügyi Intézetben eltöltött gyakorlataim után 2017-ben sportorvosi szakvizsgát szereztem. 

Több tudományos előadást tartottam háziorvos és kardiológus kollégák számára hypertonia, hyperlipidaemia, cardiovascularis prevenció, sürgősségi betegellátás témakörében, számos hazai és nemzetközi kongresszuson vettem részt. 2013-tól az ajkai Magyar Imre Kórház és a pápai Gróf Esterházy Kórház kardiológiai ambulanciáján, valamint 2018-tól az Országos Sportorvosi Hálózat veszprémi sportorvosi rendelőjében is dolgozom. 2021-ben csatlakoztam a Tagore Medical Center professzionális csapatához.