Pesti Gasztroenterológiai Centrum
52 értékelés

1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Simon Balázs

Pesti Gasztroenterológiai Centrum
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
52 értékelés
img

Dr. Simon Balázs

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Sebészet

Általános sebészeti szakorvosi vizsgálat 30 000 Ft
Általános sebészeti kontroll 25 000 Ft
Proktológiai szakorvosi vizsgálat 33 000 Ft
Proktológia kontroll 17 000 Ft

Időpontok

Sebészet
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 29.

Bemutatkozás

Rendelési idő:

Szerda: 16:00 – 19:00

2011-ben cum laude minősítéssel végeztem a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Karán. Nyughatatlanságom miatt szakvizsgám 2020-as megszerzéséig számos területen kipróbáltam magam, mérnöki tanulmányokat is folytattam, valamint a magánellátásban is dolgoztam, így a hazai egészségügy minden aspektusával találkoztam már fiatalon. Életem leghasznosabb időszakának tekintem ezt, ugyanis így a beteg által a modern kor orvosával szemben támasztott elvárásokat megismertem, valamint a precíz önálló munkavégzést is megtanultam. Mérnöki tanulmányaimból pedig a kreativitásra és a legmodernebb műszaki újításokra való nyitottságot emeltem át orvosi tevékenységembe. 

Jelenleg a Szent János Kórház Sebészeti Osztályán dolgozom, kiemelt érdeklődési területem a koloproktológia és laparoszkópos sebészet. 

Jelenleg egykori alma materem Phd-hallgatója vagyok, alkalmanként tudományos cikkeket is publikálok, valamint fordítok, mivel angol orvosi szakfordítóként is végeztem az orvosi diplomával egy időben.

Közel egy évtizeden át voltam a Váci Vízilabda Sportegyesület OB2-es csapatának tagja, a sport fontos részét képezi életemnek, véleményem szerint nem is tudnék hiteles lenni orvosként, ha magam nem próbálnék egészségesen élni. 

Munkámhoz feleségem és gyermekeim adnak erőt, de modern orvosként úgy gondolom szükséges, hogy minden platformon elérjenek a betegeim is, hogy érezzék ők is, figyelnek rájuk, így aktívan használom az elektronikus platformokat, social media felületét a kapcsolattartásra és információ átadásra, egészségügyi nevelésre.

A proktológia az utóbbi években számtalan technikai újítást vonultatott fel, és szükséges is, hogy a régi, elavult sebészeti technikákat modern eszközökre cseréljük, ugyanis a periproctalis zavarok mindenki számára igen kellemetlen, sokszor az életminőséget jelentősen befolyásoló problémává nőhetik ki magukat, főleg ha már a gyógyításukhoz is drasztikus eszközöket használunk. A proktológiai megbetegedések ezen kívül komplex szemléletet igényelnek, hiszen előhírnökei lehetnek olyan gasztroenterológiai megbetegedéseknek, amelyek már a társszakmák bevonását is igénylik. Ezen oknál fogva csatlakoztam örömmel az A1 csapatához, ugyanis a kollégák közt megtalálható gasztroenterológus, dietetikus, gyógytornász, akikkel együttműködve nem csupán az aranyeret, vagy fissurát gyógyítjuk, hanem az azt kiváltó okokat is megpróbáljuk feltárni.