Pesti Gasztroenterológiai Centrum
52 értékelés

1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
Teljes méret
doctor's picture

Török Éva

Pesti Gasztroenterológiai Centrum
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
52 értékelés
img

Török Éva

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Dietetika

Szaktanácsadás első alkalom 19 500 Ft
Szaktanácsadás további alkalom 15 000 Ft

Időpontok

Dietetika
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 16.

Bemutatkozás

Rendelési idő:

Hétfő: 14:00 – 18:00 havi egyszer Pesten
Kedd: 9:00 – 13:00 (Buda)
Péntek: 14:00 – 18:00 (Buda)

Természetes dolog az, hogy mint egy élő tudomány, a táplálásterápia aktualitásai, elvei változnak. Azonban ez a változás nem napról napra történik. Mielőtt alapvető igazságként kezdenénk közvetíteni információkat az emberek felé, előtte meg kell bizonyosodnunk azok hitelességéről. Az egymásnak ellentmondó állítások káoszt, reménytelenséget, kiábrándultságot eredményeznek és általános következményük, hogy inkább nem csinál semmit az ember (hiszen bármit is csinál, az úgyis rossz valaki szerint) vagy a szélsőséges csodát ígérő gyógymódokat választja. A táplálkozási magatartásban és azok hatásaiban nincsenek csodák. A kitartó, következetes étkezésnek, életmódbeli szokásoknak vannak eredményei. Ezeknek a pozitív következményeknek az eléréséhez tudatosan, egy irányba érdemes haladni, mert a kitérőknek általában ára van.

Dietetikus munkám legmeghatározóbb része a táplálkozási tanácsadás, testösszetétel elemzés. Pácienseimmel közös célunk az, hogy a megfelelő, az adott személyiséghez igazított eszközökkel a hozzám forduló ember tápláltsági állapota és test összetétele úgy változzon, hogy az egészségét, a gyógyulást és a megélt élet minőségét pozitívan befolyásolhassa. 

 Megtiszteltetés számomra, hogy látásmódomat és tapasztalataimat évek óta egykori anyaintézményem, a Semmelweis Egyetem keretei között oktathatom a jövő dietetikusainak.