Parliament Medical Center
63 értékelés

1055 Budapest, Vajkay utca 1.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Nényei Zoltán Benedek en

Parliament Medical Center
1055 Budapest, Vajkay utca 1.
63 értékelés
img

Dr. Nényei Zoltán Benedek en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

EKG

Holter EKG (24 órás EKG) 8 000 Ft
Nyugalmi EKG (12 elvezetéses EKG) 8 000 Ft
Terheléses EKG (Ergometria) 47 000 Ft

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 34 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 47 000 Ft
Kontroll 26 000 Ft

Időpontok

Kardiológia
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 16.

Bemutatkozás

Mivel fordulhat hozzá?

 

pacemaker kontroll, pacemaker szükségességének elbírálása I ritmuszavarok kezelése I eszméletvesztés okának kivizsgálása I romló terhelhetőség, mellkasi fájdalom kivizsgálása I szívelégtelenség okának kivizsgálása, kezelése, billentyűbetegségek gondozása I tervezett sebészeti műtét előtti kardiológia kivizsgálás operálhatóság megítélése céljából

Bemutatkozás

 

Orvosi tanulmányaimat Szegeden kezdtem meg, de a diplomámat már Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg 1998-ban. 

Már a karrierem elején fontosnak tartottam, hogy minél nagyobb gyakorlati tapasztalatra tegyek szert, ezért az egyetem mellett két évig mentőtisztként dolgoztam. A diploma megszerzése után sebészeten kezdtem dolgozni a Budai MÁV Kórházban, ahol elsősorban mellkas- és érsebészeti műtétekben működtem közre. 

Osztályos orvosi teendőim közben egyre fontosabbnak éreztem a betegekkel való kommunikációt, így a szakmai váltás megérett bennem: 2000-ben az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet kardiológiai osztályán kaptam állást. Itt a rutin kardiológiai betegellátás mellett elsősorban szívelégtelen betegek szívtranszplantáció körüli kivizsgálását, gondozását és utókezelését végeztem kollégáimmal. 

2005-ben újabb szakmai előrelépési lehetőséget kaptam a Budai Irgalmasrendi Kórház kardiológiai osztályán, ahol az elektrofiziológia területe mellett közreműködtem az abban az évben induló pacemaker-terápia bevezétésben is. 2021 óta a kórház laborvezetői tisztségét töltöm be, melynek keretében napi munkám során általános kardiológiai kórképek (koszorúérbetegség, szívelégtelenség, billentyűbetegségek) kivizsgálását és kezelését is végzem.

Elsővonalbeli tevékenységem a betegellátás, a betegekkel való hatékony, őszinte kommunikáció. Fontosnak tartom, hogy a lehetőségek és körülmények birtokában megfelelő tájékoztatást követően az egyénre szabott legjobb kezelési stratégiát mindig a pácienssel közösen válasszuk ki – miközben tudatában maradunk emberi létünk és képességeink korlátainak is.