Parliament Medical Center
64 értékelés

1055 Budapest, Vajkay utca 1.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Kőnig Róbert en

Parliament Medical Center
1055 Budapest, Vajkay utca 1.
64 értékelés
img

Dr. Kőnig Róbert en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Gyermek sebészet

Szakorvosi vizsgálat 34 000 Ft
Kontroll 25 000 Ft

Időpontok

Gyermek sebészet
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 3.

Bemutatkozás

Dr. Kőnig Róbert
Gyermeksebész, gyermektraumatológus, Adjunktus

Mivel fordulhat hozzá?
Általános gyermeksebészeti panaszok, mint: -köldökcsonk problémák, -lágyéksérv, -köldöksérv, -hasfájás, -székelési zavarok, -rövid nyelvfék, -lányok nagyajkainak összenövése. Urológiai panaszok: -fitymaszűkület, -hereleszállási zavarok, -rejtettheréjűség, -ingahere, -hereviszértágulat -hypospadiasis. Egyéb panaszok: -bőrgyógyászati beavatkozás kapcsán, -anyajegy eltávolítás, -körömbántalmak, -benőtt köröm.

 

Bemutatkozás
Dr. Kőnig Róbert orvosi családból származik, édesanyja – gyermekgyógyász, neonatológus, óvoda- és iskolaorvos – aki számára mindig is meghatározó minta volt. Már négyévesen tudta, hogy orvos lesz. Az volt a vágya, hogy egyszer sebész legyen. Általános orvosi tanulmányait a Szegedi Tudomány Egyetemen végezte, mentőtiszti diplomáját is itt szerezte meg. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte gyermeksebész szakorvosi képesítését.

Több évig dolgozott Angliában, különböző magánkórházban, mind felnőtt mind pedig gyermekellátásban.  Jelenleg az Észak- Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház gyermeksebész adjunktusaként dolgozik.

Dr. Kőnig Róbert féle gyerekellátás családközpontú. Kőnig Doki a gyerekekkel kivételesen megtalálja a közös hangot az ellátás gyermekbarát hangulata minden kis paciensének kedvence. Meggyőződése, hogy a betegség mellett a gyermekek és a család lelkével is foglalkoznia kell, hogy a gyógyulás teljes és gyors legyen.