Doktor24 Multiklinika
639 értékelés

1112 Budapest, Koszorúslány utca 1. (Budapest ONE, 'A' épület)
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Hussein Ahed en

Doktor24 Multiklinika
1112 Budapest, Koszorúslány utca 1. (Budapest ONE, 'A' épület)
639 értékelés
img

Dr. Hussein Ahed en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Bőrgyógyászat

Szakorvosi vizsgálat 35 000 Ft
Kontroll 30 000 Ft

Időpontok

Bőrgyógyászat
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: április 22.

Bemutatkozás

Specializációk:

  • bőrgyógyászati vizsgálat
  • anyajegyvizsgálat

Általános orvosi diplomáját Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte, bőrgyógyászat-kozmetológia-venerológia szakvizsgáját jeles eredménnyel teljesítette. Szakmai pályafutását a Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán kezdte 1979-ben. Itt nem csak magas fokú elméleti képzést kapott, hanem széleskörű gyakorlati tapasztalatokkal is gazdagodott: aktívan részt vett a klinika fő tevékenységeiben – a gyógyításban, az oktatásban és a tudományos munkában. 

Résztvevőként és előadóként is megfordult több nemzetközi szakmai kongresszuson, ahol tovább bővítette szakmai tudását. Hazánkban elsők között kezdett gyógyászati és esztétikai lézer kezelésekkel foglalkozni az általános bőrgyógyászat mellett. Több okleveles lézergyógyászati és lézersebészeti tanfolyamot végzett és nagy tapasztalatot szerzett az IPL és az esztétikai lézeres kezelések alkalmazásában. Részt vett több lézerklinika, központ és részleg alapításában, működésének beindításában és vezetésében. 

„Munkám során mindig törekszem arra, hogy pácienseimmel őszinte, bizalmas, együttműködő kapcsolatot alakítsak ki, hogy mielőbb visszanyerjék egészségüket, szépségüket és önbizalmukat, hogy ismét magabiztosan nézhessenek tükörbe.”