Első Füredi Magánklinika
27 értékelés

8230 Balatonfüred, Honvéd utca 5.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Csokai Katalin

Első Füredi Magánklinika
8230 Balatonfüred, Honvéd utca 5.
27 értékelés
img

Dr. Csokai Katalin

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 32 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 45 000 Ft
Kontroll 25 000 Ft

Időpontok

Kardiológia
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: szeptember 17.

Bemutatkozás

Azért szeretem az orvosi hivatást, mert a kezelés, gyógyítás révén vissza tudom adni a beteg reményét, hogy folytatni tudja korábbi életét, tevékenységét a magánéletében, munkájában, illetve a sportolásban egyaránt. Ezért választottam, és kiemelten szeretem a rehabilitációs munkámat, hiszen a diagnosztizálás csak az első lépés, a gyógyulás és a rehabilitáció egy hosszabb folyamat, amin szívvel lélekkel kísérem pácienseimet. Lényegesnek tartom a fiatal generáció felkészítését a leendő szakmájukra, rendszeresen és nagy örömmel végzem az orvostanhallgatók oktatását. 

Fontosnak tartom a kölcsönös bizalmat, megértést és részemről a korrekt, teljes körű tájékoztatást. Örömmel tölt el, amikor egy beteg úgy távozik, hogy nem marad benne kétség és kérdés.

Hétről hétre sikerélményekkel gazdagodom, mikor a visszatérő betegeim javuló állapotukról és megelégedettségükről számolnak be.

Előre nézek, nem ragadok le a kilátástalan helyzetekben sem. Könnyen megtalálom a közös hangot mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztállyal.

Szeretem a könnyű- és komolyzenei programokat, barátokkal gyakran járok színházi előadásokra, családommal sokat kirándulok.