L33 Medical Budaörs
13 értékelés

2040 Budaörs, Kárpát u. 1.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Aszódi Melinda

L33 Medical Budaörs
2040 Budaörs, Kárpát u. 1.
13 értékelés
img

Dr. Aszódi Melinda

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Nőgyógyászat

Szakorvosi vizsgálat 33 000 Ft
Kontroll 28 000 Ft
Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat ultrahanggal, és video colposcoppal 38 000 Ft
IUD felhelyezés és vizsgálat (eszköz nélkül) 40 000 Ft

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2000-ben. Ekkor már két éve foglalkoztam nőgyógyászati esetekkel, ugyanis tudományos kutatást folytattam a preeclampsia kóroktanában, mely témában a szakdolgozatomat is készítettem.

Szakorvosi képesítésemet 2010-ben szereztem meg, majd 2016-ban a szülészet-nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok végzésében „B” szintű jártassági igazolást kaptam, azóta több helyen végzek genetikai ultrahang vizsgálatokat.

A szakma minden ága érdekel, és az évek során sok esetet volt lehetőségem megismerni.

Munkám során széleskörű tapasztalataim lehetővé tették számomra a szülészet-nőgyógyászat teljes palettájának elsajátítását.

Ennek köszönhetően mostanra bármilyen probléma kapcsán bátran kereshetnek a páciensek – megtalálom az okát, és együtt felállítjuk a lehető legeredményesebb kezelési tervet.

Nem csak az adott problémára fókuszálok, hanem az egész emberre.

Hiszem ugyanis, hogy a teljes képet szemlélve lehet megtalálni az összefüggéseket és feltárni a problémák pontos hátterét. Így nem maradnak rejtve betegségek és más rendellenességek, minden gondra találunk megoldást.

Küldetésemnek tekintem a tőlem telhető legmagasabb minőségű betegellátást, amihez elengedhetetlen a páciens partnerként kezelése és a bizalmi légkör megteremtése a rendelőben.