IQB Medical RC Egészségközpont
140 értékelés

1025 Budapest, Törökvész út 87.91. III. em.
Teljes méret
doctor's picture

Soltész Erzsébet en

IQB Medical RC Egészségközpont
1025 Budapest, Törökvész út 87.91. III. em.
140 értékelés
img

Soltész Erzsébet en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Dietetika

Szaktanácsadás első alkalom 34 900 Ft
Szaktanácsadás további alkalom 29 900 Ft
Dietetikai étrend 34 900 Ft

Időpontok

Dietetika
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 9.

Bemutatkozás

SPECIALIZÁCIÓ (kiemelt területek)

  • Mikrobiom támogató étrend, rostban gazdag táplálkozás
  • Szénhidrátanyagcsere-zavarok: inzulirezisztencia, cukorbetegség
  • Túlsúly leadás
  • Étel allergia, intolerancia (laktóz és hisztamin, gluténérzékenység)
  • Emésztőrendszeri panaszok étrendi kezelése

RÖVID BEMUTATKOZÁS

 A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam. Dietetikai tanácsadóként dolgozom ezenkívül lakossági és vállalati egészségprogramokat, edukációs projekteket is menedzselek. Fő szakmai érdeklődési köröm a különböző szénhidrátanyacsere-zavarok, így a cukorbetegség és az inzulinrezisztencia étrendi kezelése és az emésztőrendszeri mikrobiomot támogató táplálkozás.

Az egyéni dietetikai tanácsadás során segítséget nyújtok a szénhidrátanyagcsere-zavarok étrendjének elsajátításához, az esetleges túlsúly leadásához, az emésztőrendszeri panaszok, ételallergiák- és ételintoleranciák esetén javasolt étrendi elvek követéséhez és a mikrobiom egyensúlyát támogató életmód kialakításához. 

Holisztikus szemlélettel, de minden esetben az adott ügyfélre szabva alakítjuk ki az étrendet, gyakorlati tippekkel, bevásárlási és ételkészítési tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat.

Az ügyféllel együtt keressük meg azt a motivációs bázist, azokat a belső erőforrásokat, amely segítik a legfontosabb alapelvek beépítését a mindennapokba. A csak ideig-óráig betartható, merev diéták helyett a szélsőségektől mentes, kiegyensúlyozott, bűntudattól mentes táplálkozási mintát építjük fel együtt, minden esetben egyénre szabottan.

Semmilyen speciális élelmiszer vagy étrendkiegészítő fogyasztását nem várjuk el az ügyfelektől, a szívükhöz közel álló, elérhető alapanyagokból, ételekből válogatjuk össze a változatos, színes, önsanyargatás nélkül tartható étrendet. Ennek eredménye lehet a túlsúly szép fokozatos leadása, a cukorbetegség és a szív-érrendszeri elváltozások kockázatának csökkentése.