Tritonlife Kapos Medical Center
71 értékelés

7400 Kaposvár, Petőfi tér 2-3.
Teljes méret
doctor's picture

Decsi Dóra

Tritonlife Kapos Medical Center
7400 Kaposvár, Petőfi tér 2-3.
71 értékelés
img

Decsi Dóra

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Gyógytorna

Gyógytorna 1x30min 8 500 Ft
Gyógytorna 1x60min 13 000 Ft

Bemutatkozás

1982-ben születtem Kaposváron. Iskolai tanulmányaimat a Toldi Lakótelepi Általános Iskolában kezdtem, majd folytattam a Munkácsy Mihály Gimnázium hatosztályos gimnáziumi képzésén, ahol 2000-ben érettségiztem. A nagymamám javaslatára jelentkeztem gyógytornásznak, akkor még nem is tudtam miről szól ez a szakma. Úgy érzem életem egyik legjobb választása volt. 

Felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán végeztem, Zalaegerszegen. A diploma megszerzése után a Szigetvári Városi Kórház Mozgásszervi és Neurorehabilitációs osztályán dolgoztam. Az itt eltöltött két év meghatározó volt a szakmai szemléletem kialakulásában. Sokat köszönhetek az akkori főorvosnak, Dr. Fehér Miklósnak, akinek tudása, szakmai tapasztalata által megtanultam, mit jelent igazi team munkában dolgozni, amely középpontjában csakis a páciens áll. 

Gyermekeim születését követően tértem vissza Kaposvárra, ahol 2012 óta dolgozom a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház gyógytornászaként ambuláns és fekvőbeteg ellátásban. Az urológiai és nőgyógyászati fizioterápia irányába első gyermekem megszületése indított el. A várandóság, a szülés, a gyermekágyas időszak megtapasztalása ébresztett rá arra, hogy milyen fontos szerepünk van nekünk, gyógytornászoknak ezen a területen, hogy segítséget nyújtsunk, támogassuk nő társainkat a felépülésben, gyógyulásban, megelőzésben. 

2012-óta foglalkozom gátizom tornával, ami a szívemhez az egyik legközelebb álló szakterület. Munkámban támogató segítséget kapok a kaposvári kórház urológiai és nőgyógyászati osztály, valamint a Pécsi Urológiai Klinika orvosaitól, szakdolgozóitól.