KontaktPont Rendelő
2 értékelés

1134 Budapest, Róbert Károly krt. 36. fsz. 6.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Ács Patrícia en

KontaktPont Rendelő
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 36. fsz. 6.
2 értékelés
img

Dr. Ács Patrícia en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Fül-orr-gégészet

Szakorvosi vizsgálat 35 000 Ft
Kontroll 25 000 Ft
Foniátria szakorvosi vizsgálat 35 000 Ft
Otoneurológiai szakorvosi vizsgálat 35 000 Ft

Bemutatkozás

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. 2012 és 2020 között a Jahn Ferenc Délpesti Kórház Fül-orr- gégészeti és Fej-nyaksebészeti Osztályán dolgoztam rezidensi majd szakorvosi pozícióban. Az itt eltöltött időszak biztos alapot adott a szakma alapjainak elsajátításához. 2020 augusztusától a Budai Irgalmasrendi Kórház Fül-orr-gégészeti osztályán dolgozom szakorvosként, 2021 júliusától adjunktusként. 2021 márciusában sikeres vizsgát tettem foniátriából (hang és nyelés rehabilitáció).

Szakképzésem során belföldi klinikai tanulmányutak és külföldi kongresszusok keretén belül igyekeztem a legkorszerűbb tudást és módszereket elsajátítani, jelenleg is rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi szakmai fórumoknak, kongresszusoknak.

A napi szinten végzett alap fül-orr-gégészeti beavatkozások (orr-és torokmandula eltávolítás, orrsövényplasztika, dobhártyapótlás, kis-közepes fej-nyaki műtétek) mellett érdeklődési területem elsősorban az orr- és melléküreg rendellenességek kezelése. Ezen kívül kiemelten foglalkozom a határterületi betegségekkel, mint például különböző vasculitisek rhinológiai kezelése vagy rheumatoid arthritis gégészeti elváltozásai.

A páciensben nem csak a kezelendő kórképet, hanem a kiszolgáltatott embert is látom, igyekszem empatikusan és közvetlenül bánni velük.