Alfa Egészségközpont
68 értékelés

1036 Budapest, Lajos utca 66/B lépcsőház V. emelet
Teljes méret

Dr. Vándor László

Alfa Egészségközpont
1036 Budapest, Lajos utca 66/B lépcsőház V. emelet
68 értékelés

Dr. Vándor László

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Kardiológia

Szakorvosi vizsgálat 35 000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + szív ultrahang 53 000 Ft
Kontroll 32 000 Ft

Bemutatkozás

KLINIKAI TEVÉKENYSÉG

Az egyetem elvégzése után egy évet dolgoztam anaesthesiológusként a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikán, majd az Országos Kardiológiai Intézet Kardiológiai Osztályára kerültem.

Ott az első hét év alatt gyakorlatot szereztem a belgyógyászati (közben egy év szakmai gyakorlatot töltöttem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem III. sz. Belgyógyászati Klinikáján), valamint a kardiológiai betegségek diagnosztikája és kezelése területén. A belgyógyászati, majd a kardiológiai szakvizsga megszerzése után 1995-ben vezetői megbízatást kaptam, 2004-ig vezettem a Kardiológiai Osztály Intenzív Therápiás Részlegét. 2000-től osztályvezető helyettesként vezettem a Kardiológiai Sürgősségi Szintet is.

A ’90-es évektől kezdtem szívkatéterezéssel is foglalkozni. Napjainkig több, mint 7000 invazív diagnosztikus beavatkozást és kb. 3500 coronaria és vascularis interventiot végeztem, jelenleg évente > 200 coronaria interventiot. 2010-ben sikeres „expert” szintű coronaria interventios vizsgát tettem.

A kardiológiai intenzív therápia és a kardiológiai intervenciós gyakorlat mellett további fő klinikai érdeklődési területem és tevékenységem a krónikus szívelégtelenségben szenvedő betegek ellátása lett, 1993. óta szakorvosként veszek részt a szívelégtelen fekvő- és járó betegek speciális ellátásában, 2000-2004. között (az Országos Kardiológiai Intézetben végzett munkám végéig) tagja voltam a Magyar Szívtranszplantációs Bizottságnak.

2005. óta a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgozom, 2005-től 2014-ig a Kardiológiai és Angiológiai Belgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa voltam, azóta járóbetegeket látok el a kórház szakrendelőjében.

2010. óta dolgozom a Semmelweis Egyetem  Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán, klinikai főorvosként a járóbeteg ellátásban veszek rész és a Szívkatéteres Laboratóriumban látok el elektív és acut coronaria intervenciós feladatokat.