TritonLife Medical Center Genium
175 értékelés

1146 Budapest, Thököly út 137. A épület
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Bihal Gabriella

TritonLife Medical Center Genium
1146 Budapest, Thököly út 137. A épület
175 értékelés
img

Dr. Bihal Gabriella

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Nőgyógyászat

Szakorvosi vizsgálat 29 990 Ft
Kontroll 26 990 Ft
Hüvelyi ultrahang 43 990 Ft
IUD felhelyezés és vizsgálat (eszköz nélkül) 43 990 Ft

Bemutatkozás

szülészet-nőgyógyászat

Szegeden születtem, gimnáziumi és egyetemi tanulmányaimat is ott folytattam.

1996-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Már első éves hallgató koromban elköteleztem magam a szülészet-nőgyógyászat mellett. A negyedik évfolyamtól kezdve diákkörösként tevékenykedtem a szegedi Női Klinikán Prof. Dr. Pál Attila vezetésével. Mellette szerettem bele az ultrahangdiagnosztikába, amit azóta is folyamatosan művelek és fejlesztem tudásomat.

2001-ben tettem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból.

Különös figyelmet szentelek a magzati szív vizsgálatának, ehhez Prof. Dr. Hajdú Júliától, Dr. Ladányi Anikótól és Dr. Timmermann Gábortól kaptam nagy segítséget és lehetőséget. 1996. óta a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban dolgozom a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon.

2017. nyarán csatlakoztam a Genium Magzati Orvostudományi Központ csapatához, itt főként genetikai ultrahangvizsgálatokat végzek, de általános szülész-nőgyógyászként is szívesen segítek a hozzám fordulóknak.

3 gyermekünk és 3 kutyánk van, a szabadidőmet igyekszem tartalmasan velük tölteni: kirándulunk, utazunk, lovagolunk, síelünk, társastáncolunk, mozizunk, színházba járunk, barátozunk, meglátogatjuk a 95 éves nagymamámat és a többieket is.