Istenhegyi Magánklinika
65 értékelés

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Fábián Tamás en

Istenhegyi Magánklinika
1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B
65 értékelés
img

Dr. Fábián Tamás en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Nőgyógyászat

Szakorvosi vizsgálat 30 000 Ft
Kontroll 25 000 Ft
Hüvelyi ultrahang 8 000 Ft
Terhesgondozás 30 000 Ft

Időpontok

Nőgyógyászat
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 21.

Bemutatkozás

Daganat sebész, nőgyógyász

Sok éves tapasztalattal rendelkezik a női reproduktív szerveket érintő daganatos megbetegedések diagnosztikájában és terápiájában, az Istenhegyi Magánklinikán elérhető magánrendelése is erre a szakterületre fókuszál. Nagyon fontosnak tartja, hogy kezelő orvosok mindenre kiterjedő szemlélettel közelítsenek a páciensekhez, hiszen a nőgyógyászati daganatok között vannak könnyen szűrhetők, de tünetszegények, nehezen azonosíthatók is.

  • A nőgyógyászati daganatok sebészeti beavatkozásaival kapcsolatban immár hétéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az orvos nagyon fontosnak tekinti, hogy a nőgyógyászati szemlélet a kismedencei daganatok minél korábbi felismerése felé változzon. Ehhez a legmagasabb szinten felkészült szakemberek munkájára van szükség.
  • Fábián Tamás szerint a szűrővizsgálatok elterjedésével egyértelműen javultak a nőgyógyászati daganatos megbetegedések kimenetelei, magyarul a szűrések alkalmával általában korai stádiumban felfedezett daganatok túlélése jelentősen nagyobb.

A meddőségi kezelések növelhetik a petefészekdaganatok veszélyét. Hasonlóan az endokrin betegségek is megelemik a méhtesti daganatok kockázatát.