TritonLife Magánkórház Debrecen
72 értékelés

4033 Debrecen, Tűztövis utca 2.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Berczi Csaba

TritonLife Magánkórház Debrecen
4033 Debrecen, Tűztövis utca 2.
72 értékelés
img

Dr. Berczi Csaba

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Urológia

Urológia szakorvosi vizsgálat 34 480 Ft
Kontroll 34 480 Ft
Andrológiai szakorvosi vizsgálat 34 480 Ft

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol 1987-ben általános orvosi diplomát kaptam. Ezt követően, 1987-1991. között a Hajdú-Bihar megyei Dr. Kenézy Gyula Kórház Urológiai Osztályán dolgoztam. 1991-ben urológiai szakvizsgát tettem. 1992-2001. között a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum I. sz. Sebészeti Klinikáján folytattam orvosi tevékenységemet és 1994-ben általános sebészeti szakvizsgát tettem. 2001-től visszatértem az urológiához és azóta a DEOEC Urológiai Klinika, majd új nevén a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Urológiai Klinikáján dolgozom kezdetben tanársegédi, majd egyetemi adjunktusi munkakörben. 2003-ban PhD fokozatot szereztem. 2005-ben klinikai onkológiai szakvizsgát tettem és a 2021-ben habilitáltam a Debreceni Egyetemen.

Jelenleg a DE KK Urológiai Klinikáján igazgatóhelyettes vagyok és az egyik fekvőbeteg osztály vezetése a feladatom. Az urológián belül elsődleges érdeklődési területem az urológia onkológia.

A DE KK Urológiai Klinikáján/Tanszékén részt veszek az urológiai graduális és postgraduális oktatásban, illetve ez utóbbi szervezése is a feladatom. Az orvostanhallgatók képzése során gyakorlatokat, előadásokat és kurzusokat tartok, valamint vizsgáztatok magyar és angol nyelven. Emellett PhD kurzust is tartok. A DE Urológiai szakmai grémiumának tagja, a Magyar Urológiai Szakvizsgabizottság vizsgáztatója vagyok. Ezenkívül a Debreceni Egyetemen más Tanszékek és Karok oktatásában is részt veszek.