RMC Clinics
224 értékelés

1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
Teljes méret
doctor's picture

Bátai Árpád dr.

RMC Clinics
1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
224 értékelés
img

Bátai Árpád dr.

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Belgyógyászat

Szakorvosi vizsgálat 39 900 Ft
Kontroll 32 900 Ft

Hematológia

Szakorvosi vizsgálat 51 600 Ft
Kontroll 39 900 Ft

Időpontok

Hematológia
3 időpont hét napon belül
Ma máj. 8.
Csütörtök máj. 9.
Péntek máj. 10.
Szombat máj. 11.
Vasárnap máj. 12.
Hétfő máj. 13.
Kedd máj. 14.

Bemutatkozás

Tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte summa cum laude minősítéssel, rendszeres tudományos munkájával Generschich díjat és Tudományos Diákköri Verseny Rektori pályázatán második helyezést ért el.

Szakmai tapasztalatait a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen és az Országos Hematológiai és Immunológiai Intézetben szerezte meg, 1996-ban belgyógyászatból és 1999-ben hematológiából szakvizsgázik jeles eredménnyel. A továbbiakban az akkor hematológiai és transzplantációs centrummá váló Szent László Kórház Hematológiai és őssejt-transzplantációs Osztályán dolgozik.

2014-től részlegvezető főorvosként dolgozik.

Kezdetektől fogva speciális érdeklődési területe a hematológiai rosszindulatú betegségek és ezek gyógyítása vérképző őssejt transzplantációval. Ennek részeként számos magyar, európai és tengerentúli kongresszus aktív résztvevője, 4 hónapot töltött Japánban a Toranomon Hospital Immunhematológiai Osztályán, jelenleg is részt vesz a medikusok, szakorvos jelöltek és szakorvosok oktatásában.

Szabadidejét nagyrészt családjának szenteli, négy gyermeket nevelnek logopédus feleségével. Emellett igyekszik rendszeresen sport, koncertek és színházi előadások segítségével regenerálódni.

Kiemelt területek: 

  • Hematológiai rosszindulatú megbetegedések
  • Vérképző-őssejt átültetéshez kapcsolódó gondozás