RMC Clinics
225 értékelés

1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
Teljes méret
doctor's picture

Hirschberg Andor Prof. dr.

RMC Clinics
1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
225 értékelés
img

Hirschberg Andor Prof. dr.

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Fül-orr-gégészet

Szakorvosi vizsgálat 39 900 Ft
Kontroll 32 900 Ft
Audiológiai szakorvosi vizsgálat 24 800 Ft
Fülmosás 16 900 Ft

Időpontok

Fül-orr-gégészet
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 15.

Bemutatkozás

Tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte, 1984-ben fül-orr-gégészeti, 1999-ben allergológia-klinikai immunológiai, majd 2005-ben audiológiai szakképesítést szerzett.

22 évig dolgozott a Semmelweis Egyetemen Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán, legutóbb egyetemi docensként és klinikaigazgató-helyettesként működött. 2005-től a Főv. Önkor. Szt. János Kórház és Egy. Észak-budai Kórházai Fül-, Orr-, Gége és Szájsebészeti Osztályán osztályvezető főorvos.

Szakmai gyakorlatát - számos egyéb hazai intézet mellett - több tucat külföldi intézményben és szakmai kurzuson bővítette, Kanadában hosszabb ideig kutatómunkát végzett. Tudományos fokozatait 1994-ben (orvostudomány kandidátusa, majd Ph.D) és 2009-ben (habilitáció) szerezte.

22 éves egyetemi oktatói tevékenységét folytatva továbbra is aktív oktató mind a négy magyar orvosegyetem graduális és posztgraduális képzésein és kurzusain. Szakmai Kollégiumi tag, a Fül-Orr-Gége és Fej-Nyaksebész Orvosok Egyesülete Rhinológiai Szekciójának elnöke, az egyesület titkára.Számos nemzetközi társaság és munkabizottság, valamint három lektorált szakmai folyóirat szerkesztőbizottságának tagja. Számos magyar és nemzetközi kongresszus meghívott előadója és résztvevője. Eddig 106 publikációja - közte egyetemi és tudományos könyvfejezetek - jelent meg.

Legfőbb érdeklődési területe a rhinológia (orr-, és melléküreg-betegségek), orrpolipózis, gátolt orrlégzés, horkolás, orrmelléküreg-gyulladások és endoszkópos sebészet. Emellett a fül-orr-gégészet minden területét - beleértve az onkológiát és a fej-nyaksebészetet - műveli.

Kevés szabadidejében sportol (labdarúgás, tenisz, kerékpár, sí), utazik, szereti a zenét és a színházat. Nős, négy gyermeke van, angol és német nyelvvizsgája van.  

Kiemelt területek: 

  • Orr- és melléküreg betegségek, orrpolip, szövetborotva (shaver)
  • Gátolt orrlégzés, akut és krónikus náthás állapotok
  • Endoszkópos melléküreg-sebészet
  • Fülsebészet
  • Audiológia
  • Lézeres és rádiósebészeti fül-orr-gégészeti műtétek