RMC Clinics
222 értékelés

1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
Teljes méret
doctor's picture

Pósfai Gábor dr.

RMC Clinics
1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
222 értékelés
img

Pósfai Gábor dr.

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Gasztroenterológia

Gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálat 39 900 Ft
Kontroll 32 900 Ft
H2 kilégzési teszt 23 600 Ft

Sebészet

Általános sebészeti szakorvosi vizsgálat 39 900 Ft
Általános sebészeti kontroll 32 900 Ft
Proktológiai szakorvosi vizsgálat 39 900 Ft
Proktológia kontroll 32 900 Ft

Időpontok

Gasztroenterológia
4 időpont hét napon belül
Ma máj. 4.
Vasárnap máj. 5.
Hétfő máj. 6.
Kedd máj. 7.
Szerda máj. 8.
Csütörtök máj. 9.
Péntek máj. 10.
Sebészet
4 időpont hét napon belül
Ma máj. 4.
Vasárnap máj. 5.
Hétfő máj. 6.
Kedd máj. 7.
Szerda máj. 8.
Csütörtök máj. 9.
Péntek máj. 10.

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját a SOTE-n szerezte „cum laude” minősítéssel. Sebészként kezdett dolgozni a Szent István Kórház Sebészeti Osztályán, amikor az még egyben a SOTE III. sz. Sebészeti Klinikájaként működött. Letette a sebészeti és a gasztroenterológiai szakvizsgát, kiemelkedő szakemberektől tanulta meg az általános, hasi sebészet, a gasztroenterológia, az endoszkópos diagnosztika és terápia alapjait és mesterfogásait. Részt vállalt az orvostan hallgatók képzésében, majd később a szakorvosok továbbképzésében, számos tudományos közleménynek és előadásnak első, vagy társszerzője volt.

Átmenetileg szociális intézmények, emelt szintű idősotthonok vezetését, magasabb szintű irányítását, valamint államigazgatási vezetői feladatok ellátását is vállalta, de az orvosi tevékenységet nem adta fel.

2015 óta a Fővárosi Bajcsy Kórházban dolgozik sebész és gasztroenterológus főorvosként. Az általános és hasi sebészeten belül első sorban a lágyéksérvek, az epebetegségek, a gyomor, vékony- és vastagbél-betegségek laparoscopos és hagyományos, nyitott műtéti kezelését végzi. Ambuláns sebészeti beavatkozásokat, bőrgyógyászati vélemény alapján bőrelváltozások, vagy a bőr alatti csomók eltávolítását is elvégzi. A gasztroenterológián belül főleg diagnosztikus és terápiás endoszkópos vizsgálatokat, beavatkozásokat végez, ezen belül gyomor- és vastagbél tükrözéses vizsgálatokat, endoszkópos polyp-eltávolítást, mintavételeket, endoszkópos epeúti vizsgálatokat (ERCP) és beavatkozásokat (EST, epevezeték kövek eltávolítása, epeúti stentek behelyezése, eltávolítása, stb.). A betegek kezelése során a sebészeti és a gasztroenterológiai kezelési módszerek és lehetőségek közül mindig a beteg számára legelőnyösebb terápiás eljárást tudja javasolni pácienseinek, amit a mindkét területen megszerzett jártasságának köszönhetően személyesen el is tud végezni. A műtéti kezelést igénylő gyomor-bélrendszeri és epebetegségekben szenvedő betegek esetében egy kézben tartja a diagnosztikától a műtéti kezelésen keresztül a műtét utáni kontrollig a kivizsgálás, kezelés és utánkövetés egész folyamatát. Colo-proctológiai ellátás keretében a végbél betegségek, különösen az aranyér betegség, végbélsipoly kezelésével foglalkozik.

Kiemelt területek: 

  • Általános, hasi sebészet
  • Lágyék és hasfali sérvek kezelése, laparoscopos és hagyományos műtétei
  • Epekő, epeúti betegségségek endoszkópos, laparoscopos és hagyományos műtéti kezelése
  • Gyomor-bélrendszeri daganatos és jóindulatú betegségek endoszkópos diagnosztikája, kezelése, szükség esetén laparoscopos, vagy hagyományos műtéti kezelése
  • Colo-proctológiai ellátás
  • Ambuláns sebészeti műtétek