Pesti Gasztroenterológiai Centrum
52 értékelés

1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Horváth Dávid

Pesti Gasztroenterológiai Centrum
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
52 értékelés
img

Dr. Horváth Dávid

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Gasztroenterológia

Gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálat 28 000 Ft
Kontroll 23 000 Ft
H2 kilégzési teszt 15 000 Ft

Gyermek gasztroenterológia

Szakorvosi vizsgálat 29 900 Ft
Kontroll 25 000 Ft

Időpontok

Gyermek gasztroenterológia
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 22.

Bemutatkozás

Rendelési idő:
Szerda: 16:00 – 20:00 (Pest)

1989-ban születtem Győrben, gimnáziumi tanulmányaimat a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban végeztem, 2007-ben kitűnő eredménnyel érettségiztem. A gimnáziumi évek során döntöttem el, hogy orvos szeretnék lenni.

Az egyetem alatt igyekeztem minden szakterülethez nyitottan hozzáállni, kerestem azt az irányt, ami magával tud ragadni, amiben önmagam lehetek. Úgy érzem, hogy ezt a gyermekorvoslásban találtam meg. Nagyon inspirál a gyerekekkel való kapcsolatfelvétel és a folyamat, ahogy a bizalmukat elnyerhetem. Fontos számomra az egész család bevonása a gyógyítási-megelőzési folyamatba, a felmerülő kérdések megvitatása, értelmezése.

A orvosi munka során a türelem és a szakmai alázat alapvető számomra. Lényegesnek tartom továbbá, hogy amennyire lehet személyre szabottan, ne pedig sablonok mentén gyógyítsunk. Az orvosi egyetemet 2013-ben végeztem el Pécsett, 2019-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból, 2022-ben pedig gyermek gasztroenterológiából tettem szakvizsgát.

Jelenleg a Bethesda Gyermekkórházban dolgozom. Mindennapi munkám során részt veszek részt a betegek osztályos és járóbeteg ellátásában. Fontosnak tartom, hogy naprakész legyek a szakterületemen, tudományos kongresszusok rendszeres résztvevője vagyok, ezen kívül tagja vagyok a Magyar Gyermek gasztroenterológiai Társaságnak, Magyar Gyermekorvos Társaságnak, Magyar Gasztroenterológus Társaságnak, a Európai Gyermekgasztoenterológiai Társaságnak(ESPGHAN), illetve az Európai CrohnColitis Társaságnak (ECCO) is. Szabadidőmben szívesen olvasok, szeretek színházba járni és kerékpározni, hobbim a kávékészítés amatőr baristaként.