Dimenzió-MED Egészségközpont
277 értékelés

1054 Budapest, Vécsey utca 3.
Teljes méret
doctor's picture

Dinnyés Mária Dr.

Dimenzió-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey utca 3.
277 értékelés
img

Dinnyés Mária Dr.

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Bőrgyógyászat

Igénybe vehető
Időpontot foglaljon a naptárban 
Szakorvosi vizsgálat 31 500 Ft
Kontroll 24 200 Ft

Bemutatkozás

Bőrgyógyászati tevékenységemet a Szt.István Kórház bőrgyógyászati osztályán Korossy Sándor professzor úr irányításával végeztem. 1981-ben szakvizsgáztam. Ezt követően az Orvostovábbképző Egyetem Bőrgyógyászati Ambulanciáján és a Szt.László Kórházban működő Trópusi Betegségek Tanszékén dolgoztam. E két területen szereztem meg azt a klinikai gyakorlatot, amely egy sokprofilú egyetemi betegellátó helyen, ill. a trópusi betegségek specialitásából megszerezhető. Jelenleg is itt a jogutód a Dél Pesti Centrumkórház Haematológiai és Infectológiai Intézetben dolgozom.

Klinikai tevékenységem során a fenti szakterületeken kívül kiemeltem foglalkoztam az allergológiával, tagja vagyok annak a szakmai munkacsoportnak, amely elismert kutatási tevékenységet végez. Hazai és nemzetközi publikációim is e területen születtek. A közlemények elismert tudományos minősítésű folyóiratokban jelentek meg.

Klinikai tevékenységem során a fenti szakterületeken kívül kiemeltem foglalkoztam az allergológiával, tagja vagyok annak a szakmai munkacsoportnak, amely elismert kutatási tevékenységet végez. 

Szakmai terület:

  • Bőrgyógyászat (allergológia, trópusi betegségek)