Medoc Lehel Egészségközpont
680 értékelés

1134 Budapest, Lehel u. 8.
Teljes méret
doctor's picture

Dr. Lakatos Lili en

Medoc Lehel Egészségközpont
1134 Budapest, Lehel u. 8.
680 értékelés
img

Dr. Lakatos Lili en

Bemutatkozás
Rendelő adatlapja

Ellátás kiválasztása

Fül-orr-gégészet

Szakorvosi vizsgálat 32 500 Ft
Kontroll 25 800 Ft
Idegen test eltávolítása orrból, fülből 16 000 Ft
Orrvérzés-csillapítás 11 500 Ft

Időpontok

Fül-orr-gégészet
Sajnáljuk, de ezeken a napokon nincsenek szabad időpontok.
A legközelebbi dátum: május 10.

Bemutatkozás

Fül-orr-gégész, fej-nyaksebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2011-ben summa cum laude eredménnyel. Azóta a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti Profilján dolgozik. Fül-orr-gégészetből a szakvizsgát 2016-ban szerezte meg „kiválóan megfelelt” eredménnyel.

Gyermek- és felnőtt járóbeteg-ellátást is végez. Jártas az alapvető fül-orr-gégészeti műtéti eljárásokban, és speciális továbbképzésekkel fejlesztette magát az orrmelléküreg- és a daganat-sebészet területén. Kórházi munkája során alapos gyakorlatot szerzett a különböző halláscsökkenések és a fülzúgás diagnosztikája és terápiája terén, illetve az infektológiai kórképek, komplex fej-nyaki daganat-ellátás, tracheostoma-kezelés terén is.

Számos III. és IV. fázisú klinikai gyógyszervizsgálatban vett részt társvizsgálóként pl. CRSwNP biológiai terápiája, vagy a kiújuló HNSCC adjuváns biológiai terápiája területén. Tudományos munkáját a rinológia, azon belül is az orrcseppfüggőség területén végezte. Készségeiz kiegészítette az addiktológiai konzultáns szakirányú továbbképzéssel is, és jelenleg a Semmelweis Doktori Iskolában a PhD fokozat megszerzésén dolgozik.

"Az evidenciákon alapuló orvoslást képviselem a mindennapi orvosi munkám során, melyet igyekszem személyre szabottan, minden felmerülő igényt figyelembe véve alkalmazni. Bennem a páciensek közvetlen, empatikus partnerre lelnek a gyógyulásuk segítőjeként."

Nyelvtudás: magyar, angol, német